Här kan du skapa ett klipp

Obs! tidskoden blir inte alltid exakt. Klippet kan börja någon sekund före eller efter vald tid.
Ange tiden i formatet, (mm:ss)

Kopiera den skapade länken till adressfältet i din webbläsare

Barnfilm

Babblarna - första filmen

Babblarna kortfilmer, musikvideor, språklek och medryckande dans med favoriterna Babba, Bibbi, Bobbo, Dadda, Diddi och Doddo. Riktigt härlig och lustfylld musikalisk och språkutvecklande underhållning för småttingar! Filmen innehåller också ett par av favoriterna från Youtube som extra bonus. Ett varierat innehåll med både animerat och filmat material i en språkutvecklande och rolig mix. Titta, ljuda, härma, dansa och ha så roligt!

Filmen rekommenderas från 1 år, men är allra roligast när man är ungefär 2-4 år.

Detaljerade tidkoder till filmens olika delar hittar du om du klickar under filmbilden på knappen "Handledning".

• Produktionsland: Sverige
  • Produktionsår: 2016