Här kan du skapa ett klipp

Obs! tidskoden blir inte alltid exakt. Klippet kan börja någon sekund före eller efter vald tid.
Ange tiden i formatet, (mm:ss)

Kopiera den skapade länken till adressfältet i din webbläsare

barnfilm

Babblarna - God natt & sov gott

God natt och sov gott - är alldeles precis lagom lång med kortfilmer, musikvideor, språklek och dansfilmer i en fin mix för att varva ner till, innan det är dags att gå och lägga sig. Sist i filmen ligger Babblarnas vaggvisa där alla figurerna nattas och somnar gott. Natti natti.

Filmen har ett blandat innehåll med både animerat och filmat material i en rolig, språklekande, musikalisk och lugnande mix. På filmen finns nio kortfilmer, tre animerade musikvideor (Vinkla Vingarna, Halli Hallå och Babblarnas Vaggvisa) två dansfilmer (Först och sen-sången, Kan du göra så här?) och tre språklekar.

Filmen rekommenderas från 1 år, men är allra roligast när man är ungefär 2-4 år.

Detaljerade tidkoder till filmens olika delar hittar du om du klickar under filmbilden på knappen "Handledning".

• Produktionsland: Sverige
  • Produktionsår: 2017