Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

The Lego Batman Movie
Action

The Lego Batman Movie

Vi är tillbaka i Gotham city och en värld uppbyggd av Lego. Bruce Wayne har som vanligt uppgiften att försvara sin älskade stad mot de hot hamnar i hans väg. Till hjälp har han sin betjänt och gode vän Alfred som städar upp efter det som Bruce lämnar efter sig. Förutom att han ständigt ska tampas mot Bane, Joker, Two-face och Catwoman har han nu av misstag lyckats adoptera ett större problem. Den föräldralösa tonåringen som Wayne adopterat blir en jobbigare uppgift än vad han hade kunnat ana. Hans nu nykomna hjälpreda blir snarare ett hinder för honom när han ska försvara sin stad mot allt motstånd. Jokern har precis planerar en stor attack mot det sällsynt lugna Gotham. Bruce Waynes liv som är fyllt av kändisskap och fester slår snabbt om och nu får han försvara staden som han en gång var känd för att göra. Med sig har han sin medhjälpare som med alla sin kraft försöker få Batman att lysa upp från sin ständigt nedstämda tonalitet. The Lego Batman Movie är en komedi som ständigt kastar tittarna fram och tillbaka mellan ironi och action. Hjältarnas tydliga karaktärsdrag utspelas på ett härligt sätt när skådespelare som Will Arnett, Michael Cera, Zach Galifianakis, Conan O’Biren och Ralph Fiennes står för rösterna. Det här är en komedi som passar den både den yngre publiken likaväl som den äldre. Så Streama The Lego Batman Movie online här på Plejmo och följ med in i en värld där superhjältarna styr och komedin flödar.

Paterson
Drama

Paterson

Paterson (Adam Driver) är busschauffören i den lilla staden Paterson. Han kör buss nummer 23 varje dag och hans rutiner ser likadana ut. Han vaknar utan att ställa klockan, samma tid varje dag. Han äter samma frukost och går med samma lunchlåda till jobbet, samma tid varje dag. Han hinner med småprat med sin kollega och har många timmar om dygnet att tänka kring livet medan han kör runt sin buss i staden. När han kommer hem umgås han med sin älskade fru Laura (Golshifteh Farahani) och går promenader med sin hund runt sitt område. Den något lugna och melankoliska vardagen som Paterson lever kan ses som slentriant och tråkigt. Men Paterson har en känsla för livet och dess mening som inspirerar många runt omkring honom. Han stöter på olika människor på barer, parker och på bussen som bjuder på spännande konversationer som ger mening till hans liv. Hans flickvän beundrar honom vilket är för Paterson något som är en av den största meningen med livet, att bli älskad. Hans långa dagar ger honom tid till att tänka och med sig har han sitt anteckningsblock som han fyller med poetiska texter om livets mening och händelser han stöter på. Hans flickvän älskar hans poesi och vill att han ska dela det med folket en vacker dag. Denna fantastiska berättelse dramatiserad av Jim Jarmusch är en film som passar alla åldrar. Det härliga inslaget av komedi och drama ger den här feel-good filmen av känsla av lugn och inspiration. Hemma i soffan berörs vi av samtalen och hur Adam Driver spelar med i rollen som Patersons mest medvetna person. Streama filmen Paterson online på Plejmo för att inte missa denna “must see film”.

Monster Trucks
Action

Monster Trucks

Tripp (Lucas Till) jobbar på stadens skrottipp med goda kunskaper om hur man bygger bilar. Under en lång tid har han försökt att hitta en väg ut från staden han växte upp i. Han börjar att bygga en monster truck med hjälp av allt skrot från den gamla bilkyrkogården. Sakta men säkert lyckas han få allt på plats men konstiga saker börjar hända efter en olycka på ett oljeföretag i närheten. Efter olyckan börjar Tripp höra konstiga ljud på sin skrottipp och när han börjar undersöka vad det är så får han en rejäl överraskning. Efter att ha följt spåren som mysteriet har orsakat hittar han tillslut en ovanlig varelse. Det tar inte lång tid innan Tripp och den nykomna varelsen börjar förstå sig på varandra. Han döper den till Creech och relationen mellan dem båda blir starkare. De båda gillar bilar med fart i och Tripp börjar se chansen att äntligen ta sig från staden han aldrig känt sig hemma vid. Men en så stor och ovanlig varelse som Creech är inte lätt att gömma utan att folk runtomkring blir nyfikna. Streama Monster Trucks online på Plejmo Streama filmen Monster Trucks från skaparna av Ice Age och se Lucas Till med Jane Levy vid sin sida.

Dolda Tillgångar
Drama

Dolda Tillgångar

Året är 1961 och kampen om att skicka upp den första människan till rymden är i full gång. USA och Ryssland har stafettpinnen och de båda gör allt för att bli den första nationen som lyckas med uppgiften. I sökandet efter landets största talanger går USA utanför 1960-talets ramar och hittar något som då ansågs annorlunda. NASA får tag på en grupp av afroamerikanska kvinnliga matematiker som passar perfekt för uppgiften. Med deras matematiska kunskaper ska de agera som hjärnan bakom operationen med målet att lyckas transportera en raket till rymden och få den oskadd hem tillbaka till jorden. Tillsammans får vi följa Katherine G. Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughan (Octavia Spencer) och Mary Jacksons (Janelle Monáe) resa bakom en av NASAs många historiska verk. De får ständigt känna av det rasistiska och könsklacificerade samhället på grund av landets levnadssätt. Men trots de annorlunda livet de lever så låter de inte de små motgångarna stå i vägen för att lyckas med sina uppgifter. Vägen till framgång är lång och på NASA finns det inget rum för att andas ut. De ger upp familjelivet och blir allt mer inbitna i projektet som har klassat de som hjältar av det Amerikanska folket. Baserad på en verklig händelse tar Hidden Figures oss med på en resa om NASAs oberättade historia. En fantastiskt härlig stämning när 60-talets musik är i full gungning och kontrasterna som kvinnorna upplever från samhället får oss att tänka till. Theodore Melfi står bakom filmen som träffar tittarnas hjärtan. Känslan vi får ta del av samtidigt som vi blir påminda att berättelsen är baserad på en verklig händelse gör Hidden Figures till en favorit. Så passa på att streama den verklighetsbaserade filmen online här på Plejmo.

The Space Between Us
Drama

The Space Between Us

Ett rymdskepp lämnar jorden med uppdrag att befolka Mars. Efter avfärden upptäcker en av astronauterna att hon väntar barn. Barnet föds på Mars, men mamman dör, utan att ha avslöjat vem som är pappan. Så börjar Gardner Elliots extraordinära liv på den röda planeten, där han fram till sin 16-årsdag bara har träffat 14 personer. Men Gardner kan inte släppa tanken på sin pappa. I sitt sökande på nätet får han kontakt med Tulsa, en streetsmart tjej i Colorado. När Gardner äntligen får chansen att besöka jorden upptäcker forskarna att hans organ inte klarar av jordens atmosfär. Med hjälp av Tulsa flyr Gardner – fast besluten att hitta sin pappa och ta reda på var i universum han egentligen hör hemma.

Landet För Längesedan

Landet För Längesedan

Vi befinner oss i tidräkningens begynnelse, när jorden var ung och dinosaurierna levde här. En värld full av äventyr och fantasi, men också av faror och fientligheter. För den lille dinosaurien Lillefot – en av de sista i sitt slag – är det här en besvärlig tid. Men han söker sig enträget mot den stora dalen långt bortom bergen – ett grönskande paradis dit ondskan inte kan nå. På vägen lurar faror och onda dinosaurier men han möter också riktigt goda och glada vänner som gör honom sällskap på färden. ”Landet för längesedan” är en fantasifull och förtrollande berättelse för hela familjen, producerad av männen bakom ”Resan till Amerika” och tecknad av den världsberömde tecknaren Don Bluth.

A Dog's Purpose
Drama

A Dog's Purpose

Vi funderar ibland på vad som egentligen är meningen med att vi finns. Varför vi gör som vi gör och vad det i slutändan har för betydelse. Här får vi följa med i en berättelse med samma tanke men utifrån ett annat perspektiv. Hunden Bailey växer upp tillsammans med pojken Ethan (Bryce Gheisar) och lär sig allt från att äta till vad som är farligt här i livet. Trots att Baileys år är kommet så lever hans själ vidare fast i en annan hund och till en ny ägare. När han bytt ägare tre gånger återfinner han tillslut Ethan (Dennis Quaid) som börjar undra varför hans nya hund agerar som Bailey gjorde en gång i tiden. Ethan börjar testa saker han brukade göra med sin gamla hund och allt mer saker stämmer överens. Han förstår att något är på gång men han kan inte avgöra vad det är. Med röst spelad av Josh Gad får vi följa hundens väg genom ett liv tillsammans med sin bästa kompis. En fin film som ger perspektiv på hur vi ser på saker och ting.

Dc Super Hero Girls: Intergalaktiska Spel

Dc Super Hero Girls: Intergalaktiska Spel

Gör er redo för de intergalaktiska spelen; en vänskaplig tävling som syftar till att skapa fred i hela galaxen, men med dessa lag tävlande, kan det gå lite häftig till! Kan Super Hero High-teamet ta hem mästerskapet mot Korguar Academy och Female Furies? Bilda team med Wonder Woman, Supergirl och Batgirl när de tillsammans antar en ännu större utmaning utanför planen, då ett av lagen har ett lömskt motiv för att vara med i tävlingen. Låt spelen börja.

Why Him?

Why Him?

Det är snart julafton och familjen bestämmer sig för att hälsa på deras dotter över ledigheten. De ska för första gången träffa hennes nya pojkvän och den överbeskyddande pappan Ned (Bryan Cranston) är på väg att möta sin största mardröm. Pojkvännen Laird (James Franco) är en miljardär från Silicon Valley som menar väl men har lite svårt att hålla igen spärrarna när det kommer till det sociala. Ned tycker att Lairds absurda beteende inte är något för hans dotter utan att hon förtjänar någonting lugnare och bättre. Omringad i Silicon Valleys glamorösa high-tech värld med ständigt festande tycker Laird att det är dags att fråga pappan om har får tillåtelse att gifta sig med hans dotter. Neds temperament skjuter genom taket när han inser att hans dotter och den galna miljardären vill bli hustru och make. Följ med i denna skrattresa när skådespelare som James Franco, Cedric The Entertainer, Tangie Ambrose, Megan Mullally och Bryan Cranston tänjer på alla gränser när det kommer till komedi.

Medan vi lever
drama/musik

Medan vi lever

Efter 30 år i Sverige bestämmer sig Kandia, en afrikansk kvinna i femtioårsåldern, för att flytta tillbaka till Gambia. Sonen Ibbe är precis på väg att slå igenom som hiphop-artist i Sverige, men bestämmer sig för att försöka hämta hem sin mamma. Det visar sig dock snart att mötet med hemlandet inte alls blir som de tänkt sig. Medan vi lever berättar en universell historia om identitet i rörelse, en berättelse om förnekelse och om att acceptera sig själv och andra som de är. Det är en glädjefull men bitterljuv syn på att ”leva tillsammans” i en förvirrad värld.

Pojken med det tickande hjärtat
Animerat äventyrsdrama

Pojken med det tickande hjärtat

Det är i slutet av 1800-talet i Edinburgh. Lille Jack föds på en så kall dag att hans hjärta fryser till is. Barnmorskan Madeleine ersätter hans hjärta med ett gökur, som kommer att fungera problemfritt så länge Jack följer reglerna som bland annat säger att han inte får bli förälskad. Men när han möter en sjungande flicka i ett gathörn och bestämmer sig för att följa efter henne, testas motståndet i Jacks mekaniska hjärta till bristningsgränsen...