Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Star Wars Iv - A New Hope
Action

Star Wars Iv - A New Hope

För första gången någonsin digitalt, ger sig Luke Skywalker av på en resa som kommer att förändra galaxen i "Star Wars: A New Hope". Nitton år efter bildandet av Rymdimperiet kastas Luke in i Rebellalliansens strid när han möter Obi-Wan Kenobi, som i åratal har bott i avskildhet på ökenplanet Tatooine. Obi-Wan påbörjar Lukes Jedi-utbildning och Luke följer med honom på ett vågat uppdrag för att rädda den vackra rebelledaren prinsessan Leia ur klorna på Darth Vader och det onda imperiet.

Never Again A Tomorrow - Hd

Never Again A Tomorrow - Hd

Tänk om du skulle få chansen att titta tillbaka på ditt liv. Det är kanske bättre än du tror. Thorvald är en känd och gammal konstnär som säger att han är både odödlig och oumbärlig. När hans hjärta en dag slutar slå är han ännu inte redo att lämna den här världen. En ängel ger honom en sista chans att som en osynlig och fri själ gå runt bland sina efterlevande. Thorvald inser snart att de inte reagerar riktigt som han hade trott och han förstår att hans död erbjuder nya möjligheter för hans argsinte och oförsonlige son Vincent, för hans unga fru och för hans bittra exfru.

Logan Lucky
Action

Logan Lucky

För fyra år sedan lade han filmskapandet på hyllan och övervägde att pensionera sig. Nu är den Oscarbelönade regissören bakom bland annat Ocean's-triologin och Magic Mike tillbaka med en ny legendarisk kupp i actionkomedin Logan Lucky. I Steven Soderberghs nya film Logan Lucky bestämmer sig bröderna Logan (Channing Tatum och Adam Driver) att ändra familjelyckan och ger sig på att genomföra årtiondets kupp under det legendariska Coca Cola 600-loppet. Före detta gruvarbetaren Jimmy Logan har varken jobb eller pengar. För att få ordning på sin ekonomi kommer han på en genial plan. Tillsammans med sin bror Clyde tänker han genomföra den ultimata kuppen, ett avancerat rån där inget ska kunna gå fel. En av de största tävlingarna i NASCAR kommer snart att äga rum på den världsberömda racerbanan Charlotte Motor Speedway i North Carolina och där finns det snabba pengar att hämta, om man är smart nog, har de rätta kumpanerna som sprängexperten Joe Bang (Daniel Craig) och kan hålla nerverna i styr. I den stjärnspäckade rollistan ser vi också Riley Keough, Seth McFarlane, Katie Holmes och Hilary Swant. Som en rolig twist dyker även 6 NASCAR-stjärnor upp i filmen i icke-bilförar-cameo-roller.

Snatched
Action

Snatched

Emily Middleton (Amy Schumer) har precis blivit dumpad av sin pojkvän. Allt sker precis innan de ska iväg på semester tillsammans vilket tvingar henne till att ta med sig sin mamma. Mamma Linda Middleton (Goldie Hawn) tackar inte nej till att åka med sin dotter men hennes överbeskyddande personlighet kommer snarare att sätta dom i knipa än att hålla dom i säkerhet. Emily träffar en kille när de kommer fram till resorten som hon själv anser vara för snygg för henne. Hon blir snabbt kär i honom och utan att tänka ett steg längre befinner dom sig på en semesterort tillsammans. Han tar henne till ställen som hon aldrig tidigare har upplevt och blir mer och mer kär i honom. En dag bestämmer han sig för att ta med både Emily och hennes mamma på en utflykt för att utforska landet. Allt verkar normalt till en plötslig attack görs mot bilen och Emily samt Linda vaknar upp i ett fängelse. Mannen har tydliga kriminella kopplingar och nu ser det ut som att Emily och hennes mamma har varit inblandade. Det enda sättet att ta sig därifrån är att fly, men hjälp är inte lätt att få i ett sånt land. Jonathan Levine är regissör bakom denna film späckad med action, humor och överraskande händelser. Vi får följa med på en skrattresa som får oss hemma i soffan att knappt tro våra ögon. Streama Snatched online nu på Plejmo och se skådespelare som Amy Schumer, Goldie Hawn, Linda Middleton, Kim Caramele, Raven Goodwin, Katie Dippold och Randall Park.

Viceroy's House
Drama

Viceroy's House

Upplev den otroliga historien om hur världshistoriens största imperium löses upp och två nationer skapas. Vicekungens hus i Delhi är ett jättelikt palats som ska påminna indierna om det brittiska imperiets storhet. Men imperiets dagar är räknade och krigshjälten lord Mountbatten utses 1947 till den sista vicekungen av Indien med uppdraget att lämna över till indierna. Men subkontinenten jäser av religiösa stridigheter mellan hinduer och muslimer och Mountbattens uppdrag ter sig allt mer omöjligt - särskilt när det hotande inbördeskriget väller in i hans eget hus .

Personal Shopper
Thriller

Personal Shopper

Maureen (Kristen Stewart) är en ung modeintresserad tjej som jobbar för rika personer i Paris. Hennes jobb som personal shopper tar henne till platser som hon själv aldrig skulle ha råd med och bland människor som tillhör den övre klassen. Hon bor i sin bror Lewis lägenhet som sedan tre månader tillbaka plötsligt gick bort av en kronisk hjärtsjukdom som han burit sedan födseln. Maureen har intalat sig själv att hon aldrig kommer att lämna Paris förrän hon har fått reda på vad som verkligen hänt hennes bror. Även fast han inte är vid liv har hon ett tvång att hitta honom och reda ut de gåtor hon inte har något svar på. Samtidigt som de tunga och deprimerande tankarna som döden av hennes bror har givit henne, måste hon jobba för att kunna överleva. Tiden går och plötsligt börjar hon få konstiga sms från någon hon inte känner. Trots hennes rädsla så kräver hon ett svar och den person som hon inte känner verkar veta en hel del om både henne och hennes bror. Thrillern Personal Shopper är regisserad av Olivier Assayas som lyckas sätta en mystisk stämning genom hela filmen. Med skådespelare som Kristen Stewart, Lars Eidinger, Sigrid Bouaziz och Ty Olwin skapas en gripande berättelse. Passa på att få din dagliga dos av spännande film och streama Personal Shopper Online nu på Plejmo.

Valerian And The City Of A Thousand Planets
Action

Valerian And The City Of A Thousand Planets

Under det 28:e århundradet, bildar Valerian och Laureline ett team specialagenter med ansvar att behålla ordningen i universums mänskliga territorium. På order från försvarsministern ger sig de två ut på ett uppdrag till den makalösa staden Alpha – en ständigt växande metropol där varelser från hela universum i hundratals år har förenats för att dela kunskap, intelligens och kultur med varandra. I kärnan av Alpha finns ett mysterium, en mörk kraft som hotar den fredliga tillvaron i de tusen planeternas stad, och Valerian och Laureline måste göra allt för att identifiera det förgörande hotet och inte bara skydda Alpha, utan även garantera universums framtid.

Elizabeth
Drama

Elizabeth

Cate Blanchett, Golden Globe vinnaren för bästa kvinnliga skådespelare, Geoffrey Rush, Richard Attenborough och John Gielgud spelare rollerna i denna märkliga thriller med intriger i rätten i en av historiens största monarkier under Drottning Elizabeth I:s tid. England 1554. Den unge passionerade Elizabeth Tudor(Cate Blanchett) kommer till tronen mitt under blodiga tumulter. Bland hennes hovmän hittar vi den ärevördiga Sir William Cecil (Attenborough), hennes älskare Earl av Leicester (Joseph Fiennes), den imperialistiska Duke av Norfolk (Christopher Eccleston) och hennes rådfrågare Walsingham (Rush). Hon måste lära sig vikten av att aktsamt härska över sitt rike och att ignorera sin privata åtrå om hon vill ha kvar sin makt - och sitt huvud.

Apornas Planet: Striden
Action

Apornas Planet: Striden

Caesar (Andy Serkis) och hans familj har länge blivit straffade av människorna. Från den dagen han föddes och flydde har The Colonel (Woody Harrelson) och hans män sökt efter apornas stora flock. Men utan att nå särskilda framgångar har de fortsatt letandet. I samma takt har de förintat de apor som kommit i hinder för deras väg. Allt fler apor utrotas och desto längre The Colonel och hans trupper tar sig framåt, desto mer ilska växer hos Caesar. Plötsligt en dag lyckas en man i truppen få tag på Caesar och hans koloni. Med tydlighet förklara Caesar att de inte kommer gå med på att ge upp för att människan ska få behanlda dom hur som helst. Detta accepteras inte av The Colonel och han bestämmer sig för att trycka ännu hårdare mot Caesar. När Caesars familjevän blir mördad av människorna brister det tillslut. Det enda sättet att få ett stopp på det här är att starta krig mot människorna. Caesar påbörjar sin marsch och med sig får han alla apor, villiga att förinta människorna som länge har tryckt ned dem. Matt Reeves har skapat denna fantastiska film fylld av fantasy-action. Gammal som stor, alla kommer att uppskatta den här. En blandning mellan surrealistiska händelser med verklighetstrogna strider lyckas han skapa en film som är spännande hela vägen från start till stopp. Skådespelare som Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Karin Konoval, Amiah Miller och Terry Notary gör filmen extremt gripande. Så passa på och se en fantastisk film genom att streama war of the planet of the apes online nu på Plejmo.

Pianot
Drama

Pianot

1800-talets mitt. Skotskan Ada McGrath, stum sedan sexårsåldern, sänd tillsammans med sin dotter Flora till Nya Zeeland av Adas far för att gifta sig med landägaren Alisdair Stewart. Bland de tillhörigheter som Ada för med sig är ett piano, men Stewart förstår inte vilket värde det utgör för henne och han byter det därför mot mark med grannen George Baines. Baines ber att Ada ska lära honom spela piano. Det visar sig att Baines inte vill lära sig spela, utan bara vill se och höra Ada spela. Hon börjar besöka Baines regelbundet. Vid varje besök blir Ada och Baines mer och mer förtroliga.

The Butler
drama

The Butler

Du ser ingenting, du hör ingenting - du ska bara tjäna. Med de ledorden började Cecil Gaines sin långa trogna bana i Vita Huset. Mellan åren 1952-1986 arbetade han som butler för inte mindre än 7 presidenter. Från maktens innersta rum bevittnade han många av de stora och dramatiska historiska händelserna i världs- och segregationspolitiken. Han blev vittne till både goda och onda gärningar, men förblev lojal mot Vita Husets presidenter ända fram till sin pension. För många inom politiken var han inte "bara" en butler, utan en sann vän och förtrogen.

En väldig vänskap
drama

En väldig vänskap

Den varma, vemodiga och mycket sorgsna berättelsen handlar om Fusi, en vänlig och överviktig 43-årig jätte som fortfarande är oskuld och bor hemma hos mamma. Mesta tiden lyssnar han på hårdrock och leker krig med sina tennsoldater. På jobbet blir han ständigt utsatt för mobbing och övergrepp. Hans liv tycks mest vara en långsam vandring mot döden. Men så möter han Hera, en sprallig tjej som tycker om honom, men som lider av psykisk ohälsa. Hon är i stort behov av hjälp och Fusi är beredd att göra allt för henne, vare sig hon vill det eller inte...