Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Arsenal
Thriller

Arsenal

Bröderna Lindel, Mikey (Johnathon Schaech) och JP (Adrian Grenier), hade bara varandra när de växte upp. Som vuxna fann JP lyckan som ägare av att byggnadsbolag, medan Mikey blev en småskalig gangster. När Mikey kidnappas och hålls mot lösensumma av den hänsynslöse gangsterbossen Eddie King (Nicolas Cage), vänder sig JP till brödernas gamla vän och civilpolis Sal (John Cusack) för hjälp. För att rädda sin bror måste JP riskera allt när han släpper lös sin hämnd på King och hans gangsterarmé.

Logan Noir
Action

Logan Noir

Notering: För dig som köper Logan på Unlimited Access så får du tillgång till den svartvita versionen av Logan-filmen. Den hittar du efter originalfilmen som slutar 2:10:00. Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Power Rangers
Action

Power Rangers

I Kanada befinner sig fem ungdomar som inte har någon relation till varandra. Men de har en sak gemensamt, ingen av dem gillar skolan. Utan att veta någonting om varandra befinner de sig plötsligt på en och samma plats samtidigt. En bit in i skogen träffas de när någonting mystiskt plötsligt inträffar. De hittar ett mynt som kommer att förändra allt och deras vardagsliv blir till något de aldrig kunnat drömma om. När de plötsligt infinner sig på samma plats börjar de undra vad det är som försiggår. Men meningen med varför de är där kommer att bli djupare. Plötsligt faller de ned i ett hål i berget och de hamnar i en källa med vatten. Där förs de samman och formas till ett team. Jason “Red Ranger” (Dacre Montgomery), Kimberly “Pink Ranger” (Naomi Scott), Billy “Blue Ranger” (RJ Cyler), Zack “Black Ranger” (Ludi Lin) och Trini “Yellow Ranger” (Becky G.) får enastående krafter och har formats till Power Rangers. Att få krafter kan ses som häftigt, men när de börjar inse vad de står inför, så sätt hela gängets kunskaper på prov. Nu är de inte längre avhoppare från skolan, nu är de på uppdrag för att rädda hela världen. Dean Israelite är regissören bakom 2017 års Power Rangers. En film fylld av känslor från tonåringars starka viljor blandat med action och kamp för frihet. Utöver alla fem power rangers hittar vi Elizabeth Banks, Bryan Cranston och Bill Hader som grädden på moset för att göra denna film sevärd. Poppa popcornen och ta del av en actionfylld och spännande resa online nu på Plejmo.

Fast & Furious 8
Thriller

Fast & Furious 8

Dom (Vin Diesel) och Letty (Michelle Rodriguez) har äntligen kommit iväg på sin smekmånad efter ett fantastiskt bröllop. Brian och Mia har valt att helt pensionera sig från det hårda och slitsamma liv de tidigare levt. Och resten av gänget som en gång fyllde gatorna med snabba bilar har hittat tillbaka till ett någorlunda normalt liv. Men när allt verkar vara lugnt och de tror att de äntligen har hittat tillbaka till ett lugnt och harmoniskt liv, då dyker en okänd kvinna upp. Cipher (Charlize Theron) har vänt upp och ned på Dom’s tankar och värderingar. Vad han en gång såg som familj har han nu satt sig emot för att följa Chipher’s förödande planer. Men trots att de går på full attack mot det som de en gång såg som en familj ger de inte upp. Letty tror att det ligger något skumt bakom Dom’s plötsliga förändring och får med sig det gamla gänget tillbaka in i matchen. Men nu har de plötsligt en helt ny motståndare att slåss mot och de medel hon använder sig av är inget någon av de är vana vid att slåss mot. F. Gary Gray sitter bakom ratten som regissör bakom denna actionspäckade bilfilm. Med skådespelare som Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Jason Statham och Dwayne Johnson blir det en klassisk uppföljare av The Fast And The Furious Filmerna. Så är du ute efter ren adrenalin och action som fyller ditt årliga intag, passa då på att streama The Fate And The Furious online nu på Plejmo.

Once Upon A Time In Venice
Action

Once Upon A Time In Venice

Steve Ford (Bruce Willis) är en nedslagen men inte uträknad Los Angeles-baserad privatdetektiv vars profes- sionella och personliga värld kolliderar när hans kära husdjur Buddy blir stulen av ett ökänt gäng. Snart är han jagad av två hämndlystna samoanska bröder, en låneha- js torpeder, och ett gäng andra skumma karaktärer. De säger att en hund är mannens bästa vän, och Steve visar just hur långt en man kan gå för att få återförenas.

The Belko Experiment
Thriller

The Belko Experiment

Åttio amerikaner blir inlåsta i Belko Industries huvudkontor i Bogotá, Colombia. Skräcken sprider sig när en okänd röst utfärdar ett kommando via högtalarsystemet: Döda två personer inom en halvtimme annars kommer ännu fler personer att dö. Pacifisten Mike Pelk och hans flickvän Leandra försöka övertyga sina kolleger att inte hörsamma ordern, men situationen eskalerar när de anställda vänder sig mot varandra i ett desperat försök att överleva.

The Lost City Of Z
Action

The Lost City Of Z

The Lost City of Z berättar den häpnadsväckande sanna historien om den brittiska utforskaren Percy Fawcett, som under hans expeditioner in i Amazonas i början av 1900-talet upptäckte bevis på en tidigare okänd, avancerad civilisation som kan ha bebott området. Trots att han blev förlöjligad av det vetenskapliga etablissemanget som såg på ursprungsbefolkningar som ”vildar”, återvände den fast beslutne Fawcett – stöttad av sin hängivna fru, son och adjutant – gång på gång till hans älskade djungel i jakt på bevis, vilket kulminerade i hans mystiska försvinnande år 1925.

Ghost In The Shell
Action

Ghost In The Shell

Mira Killan (Scarlett Johansson) är en av de få som överlevde cyberattacken som drabbat världen. Den utplånade stora delar av mänskligheten och inte minst hennes föräldrar. När hon vaknar upp efter attacken är det mesta runt henne helt bortblåst och av hennes kropp finns det inte mycket kvar att rädda. Hanka Robotics som är ett utav världens ledande företag för robotar, ser Killan som en utmärkt person att testa sina nya teknologier på. Dr. Ouelet (Juliette Binoche) får ansvaret över testet på tjejen som de precis har hittat. Hon bestämmer sig för att förvandla Killan till en soldat för att bekämpa terrorismen som råder i världen. Ett år senare får hon graden som Major och hamnar i ett team tillsammans med Batou (Pilou Asbæk) och Togusa (Chin Han). De blir satta under Sektion 9 och lyckas med framgång att bekämpa terrorismen i staden. Trots att de lyckas ta sig framåt så är det någonting som hela tiden får Killan att dra sig tillbaka. Hennes enorma krafter blockeras då och då av hallucinationer och flashback från hennes tidigare liv. Samtidigt som våldet i stan ökar så ökar även hennes hallucinationer som får henne att tänka på sitt tidigare liv. När hon inser att hon knappt kommer ihåg något från sin uppväxt börjar hon ifrågasätta sitt liv och de hon gör. Hennes vilja att ta reda på vem hon har varit är stark, men den plikt hon har som Major och dom runt henne uppskattar inte att hon börjar rota i det förflutna. Ghost In The shell är en spännande film där action, drama och thriller möter varandra. Scarlett Johansson står för huvudkaraktären och tillsammans med regissören Rubert Sanders formas hon till en hjältinna som slåss för sig själv och mänskligheten. Streama Ghost In The shell online på Pleimo och häng med på detta fartfyllda äventyr.

King Arthur
Action

King Arthur

Den romersk-brittiske krigarhjälten Arthur (Clive Owen) och hans tappra riddare har stridit på romarnas sida i 15 år. Nu behöver de bara genomföra ett sista livsfarligt uppdrag för att bli fria.Medan saxarna, ledda av den ondskefulle Cerdic (Stellan Skarsgård), anfaller England ska Arthur och hans män rädda en romersk familj ut ur landet. Vid sin sida har de frihetskämpen Merlin (Stephen Dillane) och den lika vackra som stridsdugliga Guinevere (Keira Knightley). På flykt undan de barbariska angriparna inser Arthur att det är hans öde att stanna - och med sitt svärd befria England.King Arthur är ett fantastiskt, stortslaget actionäventyr från stjärnproducenten Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean, Pearl Harbor, Armageddon, m fl.).Clive Owen (Gosford Park, The Bourne Identity) är storartad i rollen som den blivande Kung Arthur. Keira Knigthley (Pirates of the Caribbean) och Stellan Skarsgård (Dogville, Jakten på röd oktober) gör båda färgstarka insatser.

Hamilton: I Nationens Intresse
Action

Hamilton: I Nationens Intresse

När den svenske underrättelseoffi ceren Carl Hamilton (Mikael Persbrandt) infi ltrerar en internationell liga som stulit avancerade svenska GPS-styrda raketvapen utsätts de för en dödlig attack av en grupp legosoldater med okänd uppdragsgivare. Hamilton undkommer massakern, men rake terna är försvunna. De stulna vapnen dyker senare upp i samband med ett terroristattentat där en somalisk fredspolitiker dödas. Samtidigt kidnappas en svensk vapentekniker. Sveriges statsminister engagerar sig i fallet och går med på att anlita ett privat säkerhetsbolag för en fritagning – under förutsättning att en svensk observatör följer med – Carl Hamilton. Detta blir upptakten till ett livsfarligt uppdrag som tar Hamilton från Somalias karga ödemark till Ammans gator och Stockholms skärgård. Han måste göra det som krävs – i nationens intresse.

2 Fast 2 Furious
Thriller

2 Fast 2 Furious

Den här gången rekryteras Brian för att infiltrera Miamis streetracing-gäng. Målet är att sätta dit en tvivelaktig affärsman men som vanligt frestas Brian av snabba bilar och förbjuden kärlek. Då Brian O'Connor i förra filmen infiltrerade ett streetracing-gäng i Los Angeles slutade det hela med att hans täckmantel avslöjades samt att han lät ledaren för gänget komma undan. Cheferna anser att O'Connor förstörde en av FBI:s största operationer och han förlorade därför både polisbrickan och alla chanser att komma tillbaka. Trodde han.