Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Alice I Underlandet
Äventyr

Alice I Underlandet

Den 19-åriga Alice (Mia Wasikowska) återvänder till det märkliga Underlandet, en plats som hon besökte redan som barn men inte har något minne av. I en värld som inte liknar någonting annat, beger sig Alice ut på ett farofyllt uppdrag för att rädda landet från den ondskefulla Röda Drottningen. I rollerna som de häpnadsväckande figurerna i Underlandet syns Johnny Depp (Den galne Hattmakaren), Anne Hathaway (Den vita Drottningen), Helena Bonham Carter (Den röda Drottningen), Michael Sheen (Den vita Kaninen) och många fler. Alice i Underlandet är en film för hela familjen som tar dig med på en underbar och magisk resa!

Gullivers Resor
Äventyr

Gullivers Resor

Jack Black (Kung Fu Panda, School of Rock) har den överdimensionerade huvudrollen i denna episka äventyrskomedi baserad på den klassiska sagan. När ett skeppsbrott för det oansenliga postbudet Gulliver (Black) till den förunderliga ön Lilleput, förvandlas han till en jätte – både till storlek och ego! Med skrönor och hjältedåd får Gulliver de små lilliputtarna att ta honom till sitt hjärta. Men när han förirrar sig och försätter sina nyfunna vänner i fara, tvingas Gulliver hitta rätt igen och gottgöra den skada han orsakat. Kanske inser Gulliver till slut att det viktiga faktiskt är hur stor man är på insidan.

Vikingdom
Action

Vikingdom

I tidernas begynnelse hörs ljudet av stål mot stål, en kollision mellan myter, legender och historia. ”Vikingdom” bygger på legenderna om vikingar och de episka berättelser som de har lämnat efter sig. Det är ett fantasy- och actionäventyr om den bortglömda kung Eirick med det omöjliga uppdraget att besegra åskguden Tor. Tor är på jakt efter de forntida reliker som han behöver för att med hjälp av med sin hammare erövra de tre kungadömena och bli härskare över hela mänskligheten. Bara en man besitter kraften att stoppa honom … åderlåtaren Eirick … den odöde Eirick.

Return To Nim's Island
Barnfilm

Return To Nim's Island

14-åriga Nim (Bindi Irwin) är mer beslutsam än någonsin. Hon tänker skydda sin älskade ö och djuren som bor där. När ön hotas inser Nim att hon måste samarbeta med främlingen Edmund för att rädda den från skoningslösa exploatörer och tjuvskyttar. Endast med hans hjälp har hon en chans att stoppa skurkarna från att förstöra hennes värld. "Return to Nim’s Island" kommer definitivt att förtrolla publik i alla åldrar. Filmen är producerad av gänget bakom "Berättelsen om Narnia" och bygger på bokserien "Nim och den hemliga ön" av författaren Wendy Orr.

Yoko
Barnfilm

Yoko

Yoko är en ung yeti ("snöman") som råkar komma med i en transport med olagligt infångade exotiska djur som tar honom från Tibet till Europa. Han lyckas rymma ur sin fångenskap och söker skydd hos en Pia, en 11-årig flicka som kämpar med sorgen efter sin döda pappa. Efter en trevande inledning blir de två snart vänner. Pia förstår att det finns onda människor som jagar Yoko och hon försöker gömma och skydda honom. Till sin hjälp har hon sin lillasyster, Marcella och sin bäste vän Lukas. Förutom att Yoko är jagad så lider han kraftigt av värmen i Europa och hans magiska krafter fungerar bara när han är kall... Svenskt tal.

Harry Potter Och Halvblodsprinsen
Äventyr

Harry Potter Och Halvblodsprinsen

Trolldomsministeriets Cornelius Fudge har tvingats se sanningen i vitögat och bekräftar att Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn är tillbaka och värvar anhängare för att gripa makten. Harry Potters sjätte skolår vid Hogwarts skola för häxkonster och trolldom kantas av rädsla och varningar. Harry lyckas äntligen med sina lektioner i trolldryck tack vare anteckningar i den lärobok han lånat, som en gång tillhört någon som kallar sig”halvblodsprinsen”. Samtidigt får han privatlektioner av Albus Dumbledore, som avslöjar hemligheten bakom Voldemorts odödliga själ.

Harry Potter Och Hemligheternas Kammare
Äventyr

Harry Potter Och Hemligheternas Kammare

Sommarlovet är äntligen över! Harry Potter har längtat tillbaka till sitt andra år på Hogwarts skola för Häxkonster och Trolldom. Men hur skall han stå ut med den nye, omåttligt mallige professor Lockhart? Vad döljer Hagrids förflutna? Och vem är egentligen Missnöjda Myrtle? Och vad vill husalfen Dobby? De verkliga problemen börjar när någon, eller något, förstenar den ena Hogwarts-eleven efter den andra. Är det Harrys största fiende, Draco Malfoy, som ligger bakom? Eller är det den som alla på Hogwarts misstänker - Harry Potter själv?

Harry Potter Och Fången Från Azkaban
Äventyr

Harry Potter Och Fången Från Azkaban

I Harry Potter och fången från Azkaban återvänder Harry, Ron och Hermonie, som nu blivit tonåringar, till sitt tredje år på Hogwarts där de tvingas möta den förrymda fången Sirius Black som utgör ett stort hot mot Harry. Harry och hans vänner lär sig även under sitt tredje år att hantera Hippogriffer, driva tillbaka föränderliga Boggartar och bemästra spådomskonsten. De besöker även trollkarlsbyn Hogsmeade och spökande huset som är den mest hemsökta huset i landet. Utöver dessa nya erfarenheter måste Harry övervinna hotet från de själasugande Dementorerna, överlista en farlig varulv och till sist hantera sanningen om Sirius Black och hans förhållande till Harry och Harrys föräldrar.