Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Bilar

Bilar

Racerbilen Blixten McQueen är på väg till Kalifornien för att ställa upp i den stora tävlingen Pistong-Cupen. Men längs Route 66 går något snett och han hamnar istället i Kylarköping - en stad där livet verkligen går på tomgång. Här möter han bland annat Porschen Sally, bilbärgaren Bärgarn samt den mystiska veteranbilen Doc Hudson. Ett udda gäng som hjälper Blixten McQueen inse att det faktiskt finns viktigare saker i livet än tävlingar, berömmelse och sponsorpengar.

Happy Feet

Happy Feet

Alla kejsarpingviner föds till att sjunga, alla utom lilla Mummel som föddes till att dansa - eller närmare bestämt steppa! Men ett sådant icke pingvinskt beteende duger inte och Mummel blir utsparkad från Kejsarriket och förvisas till den stora, kalla världen utanför. Vännerna Adelie Amigos och en allvetande klipphopparpingvin vid namn Lovelace hakar på Mummel, som påbörjar en lång och farofylld resa. En resa som för honom till insikten att bara man är sann mot sig själv kan man åstadkomma nästan vad som helst här i världen!

Tsatsiki, Farsan Och Olivkriget

Tsatsiki, Farsan Och Olivkriget

Tsatsiki längtar till sommarlovet då han ska åka till Grekland för att bo hos sin pappa Yanis. När Tsatsiki anländer till byn är det dock inte riktigt som han mindes det. Pensionat och krogar är öde, det är kris i Grekland och i hans älskade by. När pappa berättar de dåliga nyheterna att han kanske måste sälja både hotellet och olivlunden så blir Tsatsiki upprörd. Men Tsatsikis mamma har lärt honom att aldrig ge upp, han inser att det är upp till honom att rädda hotellet, annars kommer hans älskade plats i Grekland att gå förlorad. Tillsammans med den vilda äventyrerska Alva, en orädd tolvårig flicka full av skratt och upptäckarglädje, startar de ett räddningsuppdrag som förvandlar Tsatsikis sommarlov till en resa fylld av äventyr, vänskap och kärlek.

Kapten Sabeltand Och Skatten I Lama Rama

Kapten Sabeltand Och Skatten I Lama Rama

Kapten Sabeltand och skatten i Lama Rama är ett storslaget actionäventyr, späckat med humor och spänning för hela familjen! Vi går ombord på sjörövarskutan Den svarta damen och följer med pojken Pinky och hans väninna Ravn på en äventyrlig resa från piratkvarteren i Abra hamn till det mytomspunna Lama Rama. Tillsammans med Kapten Sabeltand och hans besättning går färden genom djupa vågdalar och outforskade djungler i jakten på Kung Rufus legendariska skatt. Resan blir ett äventyr som invånarna i Abra hamn kommer att prata om i många år, samt en upplevelse som förändrar Pinkys liv för alltid.

Lassemajas Detektivbyrå - Stella Nostra

Lassemajas Detektivbyrå - Stella Nostra

Sömniga lilla Valleby gör sig redo för caféägarna Dino Paninis och Sara Bernards bröllop och våra populära detektiver Lasse och Maja står redo för att se till att ingenting ska gå fel. Men när bröllopsparets respektive släkt anländer, visar de sig tillhöra rivaliserande maffi a-familjer. När Paninifamiljens kronjuveler plötsligt försvinner, tar LasseMajas detektivbyrå sig an fallet för att mycket snart inse att detektiverna själva är de huvudmisstänkta...

Biet Maya

Biet Maya

Biet Maya är en liten virvelvind till bi som inte är rädd för att ifrågasätta reglerna i kupan. En av dessa regler är att inte lita på getingarna som lever bortom ängen. Maya, som inte har några som helst fördomar om andra insekter, blir snart vän med en geting och märker att de ju är precis som bin. När en stöld begås i kupan misstänks getingarna och Maya pekas ut som deras medbrottsling. Ingen tror på Maya när hon säger att hon är oskyldig, förutom hennes godhjärtade och bästa vän Willy. Under en lång och händelserik resa över ängen får Maya och Willy äntligen stifta bekantskap med ängens övriga invånare, och de två vännerna hittar snart spår som kan leda till den riktiga boven.