Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Logan Noir
Action

Logan Noir

Notering: För dig som köper Logan på Unlimited Access så får du tillgång till den svartvita versionen av Logan-filmen. Den hittar du efter originalfilmen som slutar 2:10:00. Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Valerian And The City Of A Thousand Planets
Action

Valerian And The City Of A Thousand Planets

Under det 28:e århundradet, bildar Valerian och Laureline ett team specialagenter med ansvar att behålla ordningen i universums mänskliga territorium. På order från försvarsministern ger sig de två ut på ett uppdrag till den makalösa staden Alpha – en ständigt växande metropol där varelser från hela universum i hundratals år har förenats för att dela kunskap, intelligens och kultur med varandra. I kärnan av Alpha finns ett mysterium, en mörk kraft som hotar den fredliga tillvaron i de tusen planeternas stad, och Valerian och Laureline måste göra allt för att identifiera det förgörande hotet och inte bara skydda Alpha, utan även garantera universums framtid.

Transformers: The Last Knight
Action

Transformers: The Last Knight

Allt är tyst och stilla. Människor går till jobbet samma tid varje dag och det som en gång var krig och förödelse har nu lagt sig. Alla Transformers har blivit utdömda av regeringen och hålls undangömda från samhället. Medan samhället lever sitt vanliga liv börjar allt mer autobots komma till vår planet utan att bli upptäckta. Fram tills en dag då några ungdomar tar sig in på en avlägsen plats och något mystiskt börjar hända. De finner här en undangömd autobot och dras snabbt in i en farlig värld. Uppe i rymden kraschlandar Optimus Prime på Cybertron, planeten styrd av den mörka sidans Transformers. Optimus Prime inser att Cybertron är på väg mot jorden och gör allt i sin kraft för att informera alla Autobots om hotet som kan få jorden att gå under. Han får kontakt med sin vän Cade Yeager (Mark Wahlberg) som nu får i uppgift att informera landet om vad som är på väg att hända. För att kunna försvara sitt land måste han ta till alla möjliga medel som finns tillgängliga, inklusive de undangömda autobotsen. För att förhindra jordens undergång måste han förstöra det som en gång byggde upp Transformers från början, en uppgift som kommer att kräva mod och styrka. Michael Bay står bakom filmen som regissör och axlar därmed rollen att ge ut en ytterligare film i Transformerserierna. Med sig har han skådespelare som Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel och Laura Haddock. Tillsammans skapar de en actionfylld filmstund som passar väldigt bra in i Transformers egna genre. Så passa på att bli berörd och fyll ditt dagliga behov av action genom att streama Transformers The Last Knight online nu på Plejmo.

The Chronicles Of Riddick
Action

The Chronicles Of Riddick

Efter att planeten Helion invaderats av Lord Marshall, ledaren för den religiösa sekten Necromongers, hamnar Riddick i ett underjordiskt fängelse. Här återförenas han med Kyra som under de år som förflutit vuxit upp till en stentuff skönhet. När de år veta att Lord Marshall planerar ett nytt ”korståg” som hotar att förinta hela galaxen, bestämmer sig Riddick och Kyra för att fly ur fängelset. Till sin hjälp får de Aereon, ambassadör för de s.k. elementarvarelserna, som avslöjar omskakande sanningar om Riddicks förflutna. Aereon smider i hemlighet egna planer på att ta herraväldet över galaxen. Väl ombord på Lord Marshalls flaggskepp, upptäcker Riddick att han är en av nyckelpjäserna i världarnas krig.

Seuls
Sci-fi

Seuls

Leila är 16 år. Hon vaknar sent, som varje morgon, men idag är det ingen som skyndar på henne. Var är hennes föräldrar? Hon tar cykeln och letar igenom grannskapet. Det är helt tomt, alla är försvunna. Är Leila den enda som överlevt en oförklarlig katastrof? Slutligen stöter hon på fyra andra ungdomar, Dodji, Yvan, Camille och Terry. Tillsammans försöker de reda ut vad som skett och lära sig att överleva i en värld som blivit fientlig. Men är de verkligen ensamma?

Alien: Covenant
Thriller

Alien: Covenant

Ridley Scott återvänder till universum han en gång skapade med Alien: Covenant. Rymdskeppet Covenants besättning, som är på väg mot en avlägsen planet på andra sidan galaxen, upptäcker ett verkligt paradis. Stora berg, djupa dalar och fantastiska sjöar som omsluts av gröna skogar. Planeten verkar ha allt mänskligheten drömt om. Men när de en dag hittar ett gammalt rymdskepp börjar besättningen ifrågasätta hela operationen. Det som såg ut att vara en framgångssaga ska snabbt vändas. Nu sätts besättningens styrka och kunskap på prov och de måste göra allt för att överleva. Regissören Ridley Scott gör det igen. Med en fantastisk gripande thriller i den omtalade Alien-serien gör han ingen besviken. Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir och Carmen Ejogo är några av de skådespelare du möter i Alien: Covenant. Kasta dig in i en oförglömlig resa genom att streama Alien: Covenant online nu på Plejmo.

Doomsday
Action

Doomsday

Ett dödligt virus "The Reaper" skördar hundratusentals liv i Storbritannien. Myndigheterna ser ingen annan utväg än att bygga en massiv hårdbevakad mur för att spärra in de smittade. Skottland avskärmas från resten av världen för evigt. De som försöker fly, mördas obönhörligen. Ingen kommer vare sig in eller ut. 25 år senare bryter epidemin oväntat ut igen. Detta måste betyda att det fortfarande finns liv bakom muren. Om det finns ett botemedel så finns det där. Myndigheterna utser en elittrupp som ska ta sig in bakom avspärrningarna för att finna ett botemedel - men ingen anar vad som väntar dem där bakom.

Unbreakable
Action

Unbreakable

Efter en fruktansvärd tågolycka med 131 döda passagerare återfinns bara en enda överlevande: David Dunne. Inte nog med att han överlevt, han har inte fått en enda skråma efter olyckan. Till en början verkar det vara ett mirakel. Men en främling vid namn Elijah Price dyker upp och har en minst sagt udda förklaring till olyckans egentliga orsak. Frågan är om David är redo att höra sanningen? Unbreakable är en ny gastkramande psykologisk thriller från regissören av Sjätte Sinnet, M. Night Shymalan.