Inga träffar!

Tyvärr så hittade vi inga filmer som motsvarade din sökning!

Logan Noir

Logan Noir

Notering: För dig som köper Logan på Unlimited Access så får du tillgång till den svartvita versionen av Logan-filmen. Den hittar du efter originalfilmen som slutar 2:10:00. Året är 2029 och populationen av mutanter har sjunkit avsevärt och slaget bland X-Men har upplöst. Kvar är Logan (Hugh Jackman) och hans tidigare muterande krafter av att återuppliva sig själv blir svagare med tiden. Medan han tar hand om Professor X (Patrick Stewart) och håller honom bortgömd från mänsklighetens faror, spenderar han sin tid åt alkohol och kedjerökande av cigarrer. För att tjäna pengar jobbar han som chaufför och en dag får han i uppgift att hämta en flicka vid namn Laura (Dafne Keen). Det visar sig att flickan han hämtar upp har enastående krafter som hon knappt själv kan kontrollera. Hennes styrka förvånar alla hon stöter på och får även Logan att bli orolig. Det visar sig snabbt att Laura besitter liknande egenskaper som Logan och hennes krafter påminner om de han en gång besatt. Ryktet sprider sig fort och allt fler blir intresserade av flickan och hennes krafter. Men samtidigt som Logan vill därifrån så blir hans känslor för flickan och hennes krafter allt starkare. Hugh Jackman, Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant och Elisabeth Rodriguez är tillbaka under av James Mangold. När vi hör den här raden av talangfulla skådespelare vet vi att inget kan gå fel. Logan är en film som får vem som helst att bli frälst av mutanter och actionfyllda scener. Få din dagliga dos av äventyr genom att Streama Logan online här på Plejmo.

Logan - The Wolverine

Logan - The Wolverine

The Space Between Us
Drama

The Space Between Us

Ett rymdskepp lämnar jorden med uppdrag att befolka Mars. Efter avfärden upptäcker en av astronauterna att hon väntar barn. Barnet föds på Mars, men mamman dör, utan att ha avslöjat vem som är pappan. Så börjar Gardner Elliots extraordinära liv på den röda planeten, där han fram till sin 16-årsdag bara har träffat 14 personer. Men Gardner kan inte släppa tanken på sin pappa. I sitt sökande på nätet får han kontakt med Tulsa, en streetsmart tjej i Colorado. När Gardner äntligen får chansen att besöka jorden upptäcker forskarna att hans organ inte klarar av jordens atmosfär. Med hjälp av Tulsa flyr Gardner – fast besluten att hitta sin pappa och ta reda på var i universum han egentligen hör hemma.

Upp I Det Blå
Sci-fi

Upp I Det Blå

Pottan (Mira Forsell) är åtta år gammal och blir avsläppt av sina föräldrar vid ponnylägret där hon ska spendera en tid av sommaren. Det är bara det att det visar sig att ponnylägret inte alls är ett ponnyläger utan ett skrotupplag där det figurerar en massa konstiga typer. Hon har hamnat fel! När hon börjar undersöka saken närmare upptäcker hon dessutom att skrotupplagstyperna håller på att bygga på någonting märkligt och snart är hon i full färd med att hjälpa till att bygga en hemmagjord rymdraket tillsammans med sina nya vänner! Streama Upp i det blå, en charmig och värmande film av Petter Lennstrand som också gett oss dockfilmer som Alram Est och julkalendern Höjdarna.

Världarnas Krig

Världarnas Krig

"Världarnas krig" återförenar superstjärnan Tom Cruise med den Oscar®-belönade regissören Steven Spielberg i en av de största filmupplevelserna någonsin! I denna moderna omarbetning av H. G. Wells sci fi-klassiker skildras en otrolig kamp för människans överlevnad genom en amerikansk familjs öde. Ray Ferrier (Cruise) tvingas fly för att rädda sig själv och sin familj från en armé av illvilliga mördarmaskiner från yttre rymden som utplånar allt i sin väg. "Världarnas krig" är ett actionfyllt äventyr, sprängfyllt av spektakulära specialeffekter!

Roger Corman's Death Race 2050

Roger Corman's Death Race 2050

Denna remake av Death Race 2000 blandar svart humor med action. Året är 2050 och USA styrs av ett maktfullkomligt företag. Invånarna har hjärntvättats med våldsam virtual reality-underhållning. Höjdpunkten på året är Death Race, där våldsamma förare tävlar i en biltävling som går över hela landet och där de får poäng för att meja ner folk och få de andra tävlande att köra av vägen. Den regerande mästaren och publikfavoriten, Frankenstein, är hälften människa, hälften maskin och vill ta hem segern även i år. Men hans andreförare, som också är spion för rebellerna, hotar hans vinstchanser.

Blade Runner: The Final Cut

Blade Runner: The Final Cut

År 2019 nedstiger en grupp förrymda replikanter på jorden i jakt på sin skapare, Dr Eldon Tyrell. Replikanter - genframställda människor - har visat sig vara farliga för människan eftersom de efter en tid utvecklar sina egna känslor. För att motverka detta är de tillverkade med en fyraårig livsspärr och bannlysta från jorden. De förrymda Replikanternas mål är att få denna livsspärr upphävd men tiden rinner snabbt iväg och mot sig har de Deckard - Blade Runner - med uppdrag att eliminera dem. Lagom till 25-årsjuileumet, har regissören Ridley Scott skapat den hett efterlängtade, nya versionen.