Enchantimals: hitta hem

Möt Enchantimals, en grupp ljuvliga tjejer som har starka vänskapsband med sina djurbästisar. Dessa fascinerande hälften människa– hälften djurkompisar bor i en fantastisk värld där roligheter och äventyr finns runt hörnet överallt, och det viktigaste är att bry sig om varann! I filmen ”Hitta hem” går allt lite vilt till när tjejerna hittar en påfågels-Enchantimal som gått vilse i skogen ihop med sin bästis. Alla Enchantimalparen erbjuder sig att dela sina hem med nykomlingarna, men inget av dem känns helt rätt för de befjädrade vännerna. När påfågelbästisen försvinner, går alla tjejerna samman för att hitta honom, och längs vägen upptäcker de vad ”hemma” verkligen betyder.
  • Originaltitel: Enchantimals, finding home
  • Produktionsår: 2017
  • Genre(s): Barn, Familj, Animerad (tecknat)
  • Åldersgräns: Alla åldrar