Hoppa till innehåll
  Vänligen logga in för att se på film

Här kan du skapa ett klipp

Obs! tidskoden blir inte alltid exakt. Klippet kan börja någon sekund före eller efter vald tid.
Ange tiden i formatet, (mm:ss)

Kopiera den skapade länken till adressfältet i din webbläsare

UR Pedagogiska Frågor

UR Samtiden - Nära mat : Mat och lärande för en hållbar utveckling i skolan

Importerat, ekologiskt, lokalt och processat? Hur ska man tänka kring hållbarhetsfrågor som har med vår mat att göra? Vad är egentligen ett bra miljöval och är det också bra för samhället vi lever i? Gunnar Jonsson, biträdande professor i pedagogik vid Luleå tekniska universitet, berättar om hur lärare och skolpersonal kan tänka kring hållbarhetsfrågor som rör mat och matproduktion. Inspelat den 16 mars 2022 på Teknikens hus i Luleå. Arrangör: Länsstyrelsen i Norrbotten tillsammans med Teknikens hus.