Western

  • 15 träffar
Dead Again In Tombstone
Western

Dead Again In Tombstone

Djävulens laglöse och motvillige tjänare, Guerrero (Danny Trejo, Machete), återvänder från de döda i denna actionfyllda västernfilm som garanterar en sjuhelvetes åktur. Guerrero tvingas skydda en stulen relik från att hamna i händerna på Jackson Boomer (Jake Busey, Starship Troopers) och hans gäng av soldater. Inget kan stoppa Jackson från att återuppliva hans kamrater från de döda och frambringa helvetet på jorden. Guerrero måste använda alla sina mörka krafter för att kunna bekämpa Jackson och befrias... eller dö igen om det så är det sista han gör.

The Hateful Eight
Drama

The Hateful Eight

Åtta främlingar samlas i en stuga för att ta skydd från en snöstorm. John ”The Hangman” Ruth är där för att transportera Daisy Domergue till staden Red Rock, där hon kommer hängas för sina brott. Men vilka är de andra i stugan? Och vad är deras motiv? Nu kan du streama Quentin Tarantinos andra western, som denna gång tar formen av ett kammarspel. Det blir både spännande och blodigt alltmedan stormen härjar utanför stugan och spänningen tilltar. Frågan är vilka av de åtta hatfyllda människorna som kommer klara sig ur stugan med livet i behåll. Musiken, som vann en Oscar, är signerad Ennio Morricone, mest känd för sin musik till westernfilmer som Den gode, den onde, den fule. I rollerna ser vi bland annat Kurt Russell, Samuel L. Jackson, Jennifer Jason Leigh, Michael Madsen, Tim Roth och Walton Goggins.

Pale Rider
Western

Pale Rider

I Pale Rider sätter sig Clintan åter i sadeln efter nio års frånvaro – och som vanligt tar han Westerngenren till nya höjder. Filmstjärnan/regissören Clint Eastwood har gjort en spännande film i samma anda som klassikerna Shane och High Noon. När chefen för ett gruvföretag, Coy LaHood (Richard Dysart), inleder en terrorkampanj för att driva bort fristående vaskare från området rider en namnlös främling kallad Preacher (Eastwood) in i lägret. Han blir deras hämnare. Gruvpampen svarar med att hyra inen ärrad mördare (John Russell) och hans dammiga undersåtar, män vars lojalitet ligger hos den som betalar bäst.

The Homesman
Drama

The Homesman

Tommy Lee Jones som står för både manus och regi, spelar även huvudrollen som den skoningslöse George Briggs. Han räddas undan hängning i sista minuten av den modiga pionjären Mary Bee Cuddy som ställer ett udda krav som tack för att hon skar av repet runt hans hals. Briggs måste hjälpa henne att ledsaga tre sinnessjuka kvinnor från Nebraska till Iowa. Briggs konstaterar snabbt att detta är en av de största utmaningarna han någonsin utsatts för, en fem veckor lång färd med tre galna kvinnor och en mängd faror längs vägen, ofta med livet som insats.

The Salvation
Drama

The Salvation

Denna spaghetti-doftande hämndwestern med höga poäng i skottstatistiken inleds med att den danska immigranten och före detta soldaten Jon (Mikkelsen) återförenas med sin fru och lilla son som anländer åtta år senare till USA. Bäste vännen Peter (Persbrandt) tar farväl av trion när de ger sig av med diligens mot familjens hem ute i öknen för att starta ett nytt liv ihop. Men ombord på diligensen finns två av traktens mest beryktade revolvermän, och den ena fattar snabbt intresse för Jons vackra fru…

Frontera
Drama

Frontera

Oscar-nominerade Ed Harris, Golden Globe-nominerade Eva Longoria och skickliga Michael Peña spelar huvudrollerna i en intensiv thriller från USA:s infekterade gränsområde. En kvinna mördas i Arizonas öken, och när en ung mexikansk flykting anklagas för mordet ser det ut att bli ett enkelt fall för den lokala polisen. Men när kvinnans make - en f.d. sheriff - kommer en sammansvärjning på spåren, får fallet en oväntad vändning. Och plötsligt måste den mordmisstänkte och mordoffrets make stå enade för att få fram sanningen!

Dead In Tombstone
Action

Dead In Tombstone

Danny Trejo, Anthony Michael Hall och Mickey Rourke spelar huvudrollerna i den här heta och actionfyllda kampen för hämnd. När ett hänsynslöst gäng invaderar en liten gruvstad mördar de sin egen ledare, Guerrero Hernandez, i ett kallblodigt maktövertagande. Dömd till evig vistelse i helvetet konfronteras Guerrero med Satan själv (Rourke) som erbjuder honom att leverera sex själar ur sitt forna gäng för att undgå fördömelse. Tiden håller på att rinna ut och han kastar sig in i en hämndaktion för sin egen död.

7 Vågade Livet
Action

7 Vågade Livet

Mitt i den mexikanska öknens dallrande hetta skälver en hel by av skräck - de väntar på en barbarisk attack från Calvera (Eli Wallach) och hans banditer. Invånarna känner sig terroriserade och kränkta och de vill inget hellre än att slå tillbaka och ge sig av till gränsen för att köpa vapen. Under sin kamp stöter de på sju tuffa och vinningslystna män som erbjuder sig rida med dem till byn för att hjälpa till med att förgöra byns plågoandar. Ledda av Chris Adams (Yul Brynner) inser de sju snart att de hamnat mitt i en fruktansvärd strid - kampen för byns överlevnad. I denna klassiska westernfilm inspirerad av den japanska klassikern De Sju Samurajerna, skjuts de första skotten för överlevnad av tunga skådespelare såsom Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson och Horst Bucholtz.