Hoppa till innehåll
  Vänligen logga in för att se på film

Här kan du skapa ett klipp

Obs! tidskoden blir inte alltid exakt. Klippet kan börja någon sekund före eller efter vald tid.
Ange tiden i formatet, (mm:ss)

Kopiera den skapade länken till adressfältet i din webbläsare

UR Samhällskunskap

UR Samtiden - Samisk och arktisk gastronomi : Den arktiska matens framtid

Även om Arktis redan är en viktig livsmedelsproducerande region, har den inte uppfyllt sin fulla potential. Professor Michael Hall, Institutionen för kost- och måltidsvetenskap, förklarar hur regionen ska bli bättre på att ta vara på den samiska och arktiska gastronomins marknadsvärde. Inledning av Carita Bengs. Inspelat den 4 oktober 2021. Arrangörer: Várdduo - Centrum för samisk forskning, Institutionen för kost- och måltidsvetenskap vid Umeå universitet, Arktiskt centrum vid Umeå universitet (Arcum).