Pedagogiska frågor

Rektorerna har en viktig roll att spela för att samordna och utveckla elevhälsan så att den fungerar förebyggande och främjande. I en paneldiskussion berättar fyra rektorer från olika skolor om hur de arbetar med det uppdraget. Medverkande: Anette Buhlér, Achilles French, Emelia Gardemar och Eva Lindvall. Moderator: Pia Skott. Inspelat den 7 maj 2018 på Münchenbryggeriet i Stockholm. Arrangör: Rektorsprogrammet, Stockholms universitet och Specialpedagogiska skolmyndigheten.

• Originaltitel: UR Samtiden - Rektorsprogrammets forskningskonferens : Elevhälsoarbete under utveckling
  • Produktionsår: 2018
  • Ämnen: Pedagogiska frågor, Elevhälsa, Pedagogiska frågor, Lärarroll och ledarskap
  • Språk: swe