Pedagogiska frågor

För att uppfylla elevhälsans syfte - att främst bedriva ett förebyggande och hälsofrämjande arbetssätt i skolan - behöver elevhälsoarbetet samordnas så att det omfattar hela organisationen och all personal där. Tre pedagogikforskare berättar om vilka de största utmaningarna är, samt vilken roll rektorn spelar i utvecklingsarbetet. Medverkande: Pia Skott, Eva Hjörne och Ingrid Hylander. Moderator: Cecilia Löfberg. Inspelat den 7 maj 2018 på Münchenbryggeriet i Stockholm. Arrangör: Rektorsprogrammet, Stockholms universitet och Specialpedagogiska skolmyndigheten.

• Originaltitel: UR Samtiden - Rektorsprogrammets forskningskonferens : Rektorns roll i elevhälsoarbetet
  • Produktionsår: 2018
  • Ämnen: Pedagogiska frågor, Elevhälsa, Pedagogiska frågor, Lärarroll och ledarskap
  • Språk: swe