Spelfilm plus

Film och Skola - spelfilm plusFilm och Skola - spelfilm plus-filmer

• På tjänsten Film och Skola – spelfilm plus finns klassiker som Chaplinfilmer och filmer som är inköpta på festival och speciellt utvalda för barn och unga. Filmerna kan ses dygnet runt, ett obegränsat antal gånger.

• I tjänsten ingår Swedish Film Licens.

• Nu finns över 200 spelfilmer på spelfilm plus. Antalet filmer kommer att öka successivt. Här finns bland annat filmtitlar från Njutafilms, Studio S, Sandrews, Soul Media, Edge Entertainment, NonStop Entertainment, Scanbox samt filmer från filmfestivaler som barn och ungdomsfilmfestivalen BUFF.

• Till många av filmerna finns lärarhandledningar under respektive film, lätt åtkomliga när du är inloggad. Titta på temasidan med spelfilmshandledningar för ytterligare filmtips.

• Spelfilmerna på spelfilm plus fungerar på PC- och Mac-datorer samt på de flesta plattformar, som smarta mobiler och läsplattor. Många av de nya filmerna kan ses i HD.